Kussens & Plaids

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Design kussens

Wees niet bang, het vinden van de ideale mix design kussens is geen hogere wiskunde. We zullen hieronder een aantal design 'formules' opsommen maar neem ze ook weer niet te serieus. Er zijn nu eenmaal geen harde regels hiervoor te vinden. Het komt erop neer dat je moet uitproberen tootdat je de juiste combinatie en opstelling te pakken hebt.

Verschillende combinaties van design kussens

Hier volgen nu een aantal design kussen combinaties die variëren van "dat kan ik ook" tot "probeer dit niet thuis zonder een styliste'. Onthoud hierbij dat soms de beste combinaties vaak niet eens uitgelegd kunnen worden.

1. Combineer een kussen uitgevoerd met een patroon met een effen kussen - dit is een simpele mix die een grote impact kan hebben. Zeker wanneer je krachtige tegengestelde kleuren gebruikt in de sierkussens (bv oranje en blauw), is het enige wat je nog nodig hebt een beige of witte achtergrondkleur.

2. Combineer een 'heftig' patroon met een 'onopvallend' patroon - dit is de overtreffende trap van de combinatie die hierboven is beschreven. Het onopvallende patroon mag best minimaal zijn om het bijna als een effen sierkussen te laten overkomen. De kracht zit in de details.

3. Gebruik als basis primaire kleuren - door een simpel pallet aan te houden van primaire kleuren wordt je in staat gesteld om te variëren met verschillende vormen en maten zonder een onsamenhangend geheel te vormen.

4. Maak gebruik van design kussens met bloemprints - iedereen die wel eens in een Engels landhuis is geweest weet dat bloemprints als sier kussens altijd met elkaar matchen, iedere keer weer. Wanneer het toch het geval is dat het lijkt dat de bloemprints niet met elkaar matchen, voeg een 3de kussen toe. Als dat ook niet lijkt te matchen, voeg een 4de kussen toe. En ga zo maar door todat het wel matched. Het resultaat zal zeer verrassend zijn.

5.Tegenovergestelde leuke kussens trekken elkaar aan - de uitspraak 'opposites attract' geldt ook voor kussens. Durf te combineren en je zal versteld staan.

6. Combineer een groot geometrische vorm met een kleine geometrische vorm - dit is een fantastische combinatie en zal iedere keer weer mooie resultaten opleveren. Tel daarbij verschillende kleuren bij op en je zal een setting creëren die je zal inspireren tot veel meer.

Design kussens

Design kussens bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé online shop voor accessoires in jouw sfeer. De landelijke design kussens brengen net dat beetje extra sfeer in huis waardoor het er zo gezellig uit ziet. Met landelijke plaids ben je er zeker van dat je ook tijdens de koude avonden lekker warm bent. Bestel uit het ruime assortiment van Sfeer voor Jou.

Sfeer voor jou - voor al jouw design kussens