Plateaux

1 producten

per pagina

1 producten

per pagina

Decoreren landelijke stijl

Bij Sfeer voor jou willen wij je graag helpen om je huis zo in te richten zoals jij dat zou willen. Vandaar enkele tips voor decoreren landelijke stijl. En dat dat helemaal niet de wereld hoeft te kosten bewijzen onze tips voor decoreren landelijke stijl met een beperkt budget. Dat je geen eindeloos budget hebt wil niet zeggen dat je niet zou kunnen genieten van een prachtig ingericht huis. Decoreren landelijke stijl , met zijn ongedwongen sfeer , onvolmaakte afwerking en goedkope accessoires , is een van de gemakkelijkst te realiseren stijlen zonder een fortuin te besteden . Door zelf een aantal decoratieve ideeën uit te voeren hou je je budget in de gaten en heb je tegelijk unieke items in huis.

Muurdecoratie woonkamer  

Een liter verf is een van de goedkoopste manieren om een grote impact te maken in uw huis. En met de brede waaier van kleuren geschikt voor decoreren landelijke stijl, hoeft u niet naar een binnenhuisarchitect om een kleurenpalet samen te stellen . Kijk voor kleuren met warmte en natuurlijke ondertoon . Boter geel , salie groen , stoffig blauw , zand , schuur rood of roomwit alles ziet er geweldig uit in het landhuis . Als uw huis zeer klein is, kunt u het hele interieur schilderen in een weekend . Wees niet zuinig als het gaat om penselen en rollers en goede verf, je krijgt de beste resultaten met kwaliteit schildersbenodigdheden. Naast het schilderen van hele muren is het natuurlijk ook leuk om wanddecoratie woonkamer aan te brengen.

Vloeren en ramen  

Hardhout of laminaat met een houten afwerking is de meest authentieke vloer voor decoreren landelijke stijl . Als je iets anders hebt , dek het af met een groot tapijt . Gevlochten wollen tapijten zijn goedkoop en zeer landelijk. Kies een tapijt met een warme mix van kleuren. Kies eenvoudige gordijnen met strepen , fruit ontwerpen of landelijke motieven zoals ananas , sterren of dieren. Smeedijzeren of houten roeden met decoratieve eindstukken voegen extra landelijke stijl toe in je kamer.

Meubilair  

Niet passende , onvolmaakt meubilair is onderdeel van de casual look van decoreren landelijke stijl, waardoor het gemakkelijk is te realiseren zonder je budget te overschrijden. Begin door te kijken naar wat je al hebt. U kunt houten meubels zonder al te veel houtsnijwerk van een make over voorzien door ze te schilderen. Wrijf met schuurpapier over de randen van het stuk , om een old look te creëren met een rustieke uitstraling . Kijk ook eens bij kringloopwinkels tussen de oude meubelstukken. Houten hokken , boerderij tafels en stoelen , koffers , koloniale fauteuils en banken zijn typische landelijke meubels en makkelijk te vinden tweedehands .

Accessoires  

Landelijke accessoires zijn makkelijk te vinden bij garage sales , discounters , kringloopwinkels of zelfs in uw eigen achtertuin . Kies primitieve manden , aardewerk kruiken of metalen emmers gevuld met mooie twijgen en takken uit de tuin . Hang kunstwerken op met typische landelijke taferelen van het boerenleven , landschappen en dieren . Groepeer kaarsen op een kaarsenschaal of kaarsenplateau, antieke kookgerei of spelborden , beeldjes of aardewerk op uw tafel . Zet potplanten in rustieke plantenbakken bij de ramen . Kijk voor accessoires in landelijke stijl op de site van Sfeer voor jou.

Decoreren landelijke stijl

Decoreren landelijke stijl kan met de landelijke woonaccessoires van Sfeer voor Jou. Accessoires als een landelijk plateau bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé online shop voor accessoires in jouw sfeer. Een landelijk plateau kan goed als sfeermaker gebruikt worden, denk aan de decoratieve borden met daarop kaarsen van verschillende hoogtes en kleuren.

Sfeer voor jou – de webwinkel voor decoreren landelijke stijl