Schalen

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Landelijke accessoires bij Sfeer voor jou

Maak van je huis een gezellig en warm thuis in de landelijke stijl met landelijke accessoires. Hiervoor ben je bij Sfeer voor jou natuurlijk aan het juiste adres. Met onderstaande tips heb je die landelijke sfeer zo te pakken en kleed je je huis aan met leuke woonaccessoires. De indeling van je huis moet in ieder geval warn en rustig zijn, en natuurlijk praktisch. De landelijke uitstraling creëer je door het gebruik van natuurlijke kleuren en producten, zoals oud hout

1. Opruimen Begin met opruimen. Stop alle niet bruikbare, losse accessoires in een kist of doos. Dit kunnen dingen zijn met teveel felle kleuren, items die qua vorm, textuur en kleur niet bij elkaar passen of die je gewoon niet meer leuk vindt. Leg de bruikbare accessoires bij elkaar op tafel. Dan bedoelen we items in rustige kleuren, met een oude uitstraling en bijvoorbeeld aardewerk schalen, keramiek schalen en gerecycled glas. Haal ook de gordijnen eraf, de kleden weg en alles van de muren.

2. Kijk nu kritisch Je kamer ziet er nu kaal uit. Alleen je meubels staan er nog. Kijk kritisch naar wat je echt gebruikt en wat niet. Bedenk daarbij wat de belangrijkste activiteiten in de woonkamer zijn, en welke meubelstukken je daarvoor nodig hebt. Haal meubels en landelijke accessoires die je niet gebruikt weg, en zet deze apart. 

3. Kleurstelling Je houdt nu je basismeubilair over. Kijk goed naar de kleurstelling. Komen de kleuren overeen, of heb je veel verschillende kleuren in je kamer staan? Eenheid in kleur zorgt voor rust in je woonkamer. Zorg daarom dat je basismeubilair en wanden dezelfde kleurstelling hebben. Typisch landelijke kleuren zijn pasteltinten, aardekleuren en wit tinten. Veel oud hout wordt ook gebruikt zoals bijvoorbeeld het nu zo populaire steigerhout.

4. Opbouwen Nu gaan we de ruimte weer vullen met meubels. Zorg voor een goed en praktisch indelingsplan. Maak een tekening van je huis, een plattegrond en teken daar op schaal de meubels in. Vergeet niet om de ramen en deuren er ook in te zetten.

5. Balans zoeken Bij de inrichting en indeling van de woonkamer mogen doelbewust open ruimtes gecreëerd worden.Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Zorg daarom voor een paar grote en belangrijke eyecatchers van natuurlijk materiaal in plaats van teveel landelijke accessoires. Een centrepiece kan een salontafel zijn, maar ook Dit brengt het interieur in balans en zorgt voor een vrij en ruimtelijk gevoel. Wanneer je de kamer volpropt met meubels en decoratie zal de kamer kleiner ogen en krijg je een benauwd gevoel. De balans tussen een gezellig en overladen gevoel is één van de moeilijkste taken bij het inrichten van de woonkamer.

6. Praktisch denken Denk praktisch! Hoe mooie een bepaalde indeling ook lijkt, het moet allereerst wel praktisch zijn. Een fauteuil die veel te ver van de salontafel af staat, kan wel mooi zijn, maar is natuurlijk niet praktisch. 

7. Accessoires woonkamer: Zorg voor een paar unieke accessoires. Teveel landelijke accessoires maken je je kamer al snel rommelig en vol. Zorg daarom dat je zo min mogelijk accessoires gebruikt. Wat je wel gebruikt, moet feilloos aansluiten bij de basiskleuren van je interieur.

Landelijke schalen in natuurlijke kleuren

Landelijke accessoires zoals schalen kan je goed herkennen aan de gebruikte natuurlijke kleuren en toegepaste materialen. Deze schalen kan je online bestellen bij Sfeer voor Jou, dé online shop voor landelijke accessoires en andere woonaccessoires passende bij jouw sfeer.

Sfeer voor jou - de webwinkel voor landelijke accessoires