Windlichten

Helaas zijn er geen producten beschikbaar.

Jouw huis met woonaccessoires landelijk

De interieurbladen staan er iedere maand weer vol mee, veel mensen willen op dit moment een landelijk interieur. Stoere materialen en meubels die tegen een stootje kunnen. Je maakt je huis al met de juiste woonaccessoires landelijk door te kiezen voor neutrale kleuren zoals wit, antraciet, beige en taupe. Het voordeel van styling met woonaccessoires is dat je niet direct alle meubels hoeft te vervangen. Haal gewoon wat verouderde accessoires weg en vervang deze voor leuke nieuwe woonaccessoires landelijke stijl. Landelijke  glazen windlichten zijn hier een goed voorbeeld van. Helemaal van deze tijd en met wat steentjes en een kaars is het een geweldige sfeermaker!

In tegenstelling tot lantaarns die rondom gesloten zijn is bij windlichten de bovenkant open. De afvoer van warmte en toevoer van zuurstof is dus bij een windlicht groot. Hierdoor kan je windlichten in de winter helaas niet buiten gebruiken. Gelukkig staan ze binnen ook geweldig!

Een windlicht in iedere kamer voor een landelijke sfeer

In de zomer zijn windlichten buiten ideaal op de tuintafel om te zorgen dat kaarsen ondanks de wind goed blijven branden. In huis kan je de windlichten natuurlijk ook goed gebruiken. Ze geven je interieur een verzorgde uitstraling en extra sfeer. Bovendien blijven met name stompkaarsen in een windlicht veel beter branden zonder dat het kaarsvet gaat druipen door tocht van een openstaande deur of raam. Soms worden windlichten ook gebruikt als romantische slaapkamer decoratie. Je hoeft de kaars dan niet eens aan te steken.

4 tips voor de toepassing van een glazen windlicht!

Tip 1: Je mag een windlicht in de winter niet buiten laten staan tenzij er onderin een gaatje zit. Het regenwater onderin het windlicht bevriest en hierdoor zal het windlicht kapot gaan.

Tip 2: Koop een mat of “frosted” glazen windlicht. Deze geven een mooi schijnsel doordat het glas niet 100% transparant is.

Tip 3: Kies voor gekleurd zand of steentjes onderin het windlicht. Het ziet er niet alleen mooi uit, de kaars kan ook goed worden neergezet in het zand en het windlicht wordt extra stabiel. Bovendien krijg je minder snel kaarsvet op het glas. Als er toch wat kaarsvet lekt verzamelt dit op het zand en kan je het makkelijk verwijderen.

Tip 4: Zorg dan dat je altijd een paar extra stompkaarsen op voorraad hebt. Sfeervoorjou heeft regelmatig kortingsacties waarbij je goed kaarsen kan inslaan.

Tip 5: Het is zo makkelijk om sfeer te maken: zet een windlicht op een geschiktee plaats, doe er een potje gekleurd zand of steentjes in en tot slot een rustieke kaars in de juiste kleur. Je voelt de sfeer direct!

Woonaccessoires landelijk - Windlichten

Woonaccessoires landelijk zoals landelijke windlichten bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé online shop voor accessoires in jouw sfeer. Woonaccessoires in landelijke stijl zorgen voor meer sfeer in huis en in de zomermaanden zijn landelijke windlichten ook geschikt voor buiten.

Sfeer voor jou – met windlichten worden jouw woonaccessoires landelijk!