Moderne woonaccessoires

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Een modern interieur met moderne woonaccessoires

Een modern interieur raakt nooit uit de mode. Sterker nog, vele ontwerpen van de zogenaamde moderne meubels, zijn al jaren oud. Denk aan de Barcelona Chair van Ludwig Mies van der Rohe, deze stamt uit 1929. Kenmerkend voor een modern interieur is dan ook de tijdloosheid ervan. Strakke lijnen, sobere materialen en kleuren maar een doordacht concept. Toch kan ook deze woonstijl niet zonder enkele goed gekozen accessoires. En daarvoor ben je bij Sfeer voor jou aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen voor een modern interieur de juiste eyecatchers, maar ook voor kleurrijk wonen, romantische en landelijke woonaccessoires kan je bij ons terecht. In een modern interieur staat een grote vaas in strakke vorm bijzonder mooi. Ook een zuil met grote pot is een aanrader. Je mag dan best kiezen voor een felle accentkleur, die bijvoorbeeld terug komt in een kunstwerk wat je aan de muur hebt. Wat we tegenwoordig ook veel zien is een combinatie van een moderne stijl en een landelijke sfeer. Of juist een klassiek interieur met daarin enkele moderne items. Zo maakt iedereen zijn eigen combinaties en wordt je huis heel persoonlijk. Niemand wil tenslotte in een toonzaal wonen. Hieronder hebben we een aantal tips op een rij gezet zodat je de juiste keuzes kunt maken en je interieur een mooi geheel zal gaan vormen.

Tips om je eigen moderne stijl te creëren

Voor het creëren van een moderne stijl met accessoires hebben wij hieronder wat concrete tips voor je opgesteld.

Tip 1: Kies voor sobere strakke wanden, onbehandeld beton of strak wit gestuuct. Behang past niet in deze interieurstijl, tenzij het als kijkobject functioneert. Dan zou je een klein deel van de wand met een (grafisch) patroon kunnen behangen. Kies voor de vloeren neutrale, tijdloze kleuren en laat de vloeren overal doorlopen.
Tip 2: Wit, zwart, glas, kunststof en RVS spelen een grote rol in deze stijl.Gebruiksvoorwerpen zijn vaak designobjecten, bijvoorbeeld de bekende fruitschaal van Alessi of de staande lamp van Artimide.
Tip 3: Breng kleur aan met behulp van kunst, een enkele grote schaal of vaas op een strakke zuil, en een in het oog springende stoel of bank. Hiermee wordt modern wonen ook kleurrijk wonen
Tip 4: Ga voor strakke meubels met simpele lijnen in kunststof en leer. Weelderige stoffen passen niet in een modern interieur.
Tip 5: In de keuze voor planten past een grote cactus of vetplant het beste in de moderne sfeer, natuurlijk in een strakke pot of vaas.
Tip 6: Laat zoveel mogelijk 'kleine prulletjes' zoals je die kunt vinden in een brocante webwinkel, achterwege. Kies voor enkele weloverwogen objecten..
Tip 7: Strakke kandelaars of waxinehouders in felle kleuren brengen warmte en gezelligheid.
Tip 8: Werk met spots aan het plafond om bijvoorbeeld een kunstwerk mooi te belichten en kies voor lampen met een minimalistisch uiterlijk, de traditionele schemerlamp is niet geschikt voor deze woonstijl.
Tip 9: Raambekleding is in een modern interieur simpel en strak. Vaak worden paneelgordijnen of aluminium luxaflex gekozen.
Tip 10: Ook bloemen passen in een modern interieur, zo wordt modern wonen ook sfeervol wonen. kies voor een enkele bloem met lange steel of tak in een moderne vaas. Ook een strak gebonden tulpenboeket kan heel goed. Vaak wordt een minimalistische stijl van bloemschikken gebruikt, waarbij ook regelmatig stenen schalen worden gebruikt met bijvoorbeeld bamboe.

Je wil een modern interieur? Moderne woonaccessoires bestel je online bij Sfeer voor Jou, de online shop voor accessoires in jouw sfeer. Moderne woonaccessoires zijn aan goed aan ieder interieur toe te voegen dankzij de vormen en kleuren. Bestel uit ons ruime assortiment moderne accessoires om van uw huis een thuis te maken met een modern interieur.

Sfeer voor jou - de webwinkel voor een modern interieur.