Potten en bloempotten

 

Keramiek potten en meer bestel je bij Sfeer voor Jou, dé online winkel voor accessoires in jouw sfeer. Vrolijk elke kamer op met deze potten, mix met leuke bloeiende planten als bloempot. Ook voor buiten of op het balkon zijn deze keramiek potten een must. Ook oa glazen, aardewerk en juten potten zijn ruimschoots in onze collectie voorhanden.

 

1 tot 30 van 211

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 30 van 211

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Keramiek potten, vazen en schalen bij Sfeer voor jou

In ons assortiment hebben we veel verschillende items van verschillende materialen opgenomen. Vazen en schalen van glas, maar ook keramiek potten, vazen van aluminium en bakken en potten van zand cement. Dit laatste is een relatief nieuw materiaal voor tuin-potten en bakken. Natuurlijk kan je ze bij ons kopen, maar soms is het ook leuk om iets zelf te maken. Hierbij een werkbeschrijving om zelf cement potten en vazen te maken. Als woonkamer accessoires, voor in je moderne woonkamer of de landelijke inrichting. Keramiek potten zijn wat lastiger zelf te realiseren, dus die kan je echt beter kopen. Tenzij je een gevorderde klusser bent.

Werkbeschrijving cement potten

Deze potten zijn eenvoudig , stijlvol en ronduit kunstig om te zien . Elke pot is uniek en heeft een biologische , handgemaakte uitstraling . Het is een project wat wat tijd en inspanning vergt maar het resultaat mag er dan ook zijn en je harde werken zal beloond worden.

Wat heb je nodig? Cement (het is de lijm die de andere bestanddelen bindt ) Vermiculiet ( je kunt in plaats hiervan zand gebruiken , maar de potten worden dan zeer zwaar) Veenmos , perliet , grind of kiezels ( toe te voegen voor een extra leuk effect, maar het hoeft niet uiteraard ! )

Materialen en gereedschappen: handschoenen, schort, voedselcontainers, plastic emmer, vetplanten, schop, 3 9 x 12 stukken plaatwerk of plexiglas . ( Bij benadering 9 x 12 . Gewoon een makkelijk formaat om mee te werken . ) Punttang, schaar, schuurpapier, boor.

Instructies

De verhouding is 03:59 . Een deel cement en 4 delen iets anders. Om zes verschillende maten van de potten te maken , gebruikten we 4 kopjes witte portlandcement en 16 kopjes vermiculiet . 1 . Verzamel gerecycleerde verpakking van levensmiddelen. Besteed aandacht aan ongewone vormen . Was ze en verspreid om proportionele mallen te vinden. Bijvoorbeeld een kwark container in een ijs container werkt goed . 2 . Combineer het droge cement mengsel in een plastic emmer met behulp van een deel cement en 4 delen vermiculiet . Gebruik handschoenen bij het mengen . 3 . Voeg langzaam water toe alsof je deeg aan het maken bent, en zorg ervoor dat het laatste deel van het water er langzaam bijgevoegd wordt . Vochtigheid kan beïnvloeden hoeveel water je nodig hebt . Het moet de consistentie van pindakaas zijn. Het mengsel moet klonteren in je vuist en zijn vorm houden . We gebruikten een boor om de materialen te mengen , maar een schop zal ook werken als je er geen hebt . Zorg ervoor dat je onmiddellijk na het mengen het gereedschap schoonmaakt. 4 . Doe het mengsel in een van uw gerecyclede containers. 5 . Tik met de container op uw werkblad om te controleren of het mengsel zich goed verspreid heeft in de vorm. 6 . Duw een kleinere container in de grotere. Verwijder het teveel aan cement mengsel en leg terug in je emmer .Plaats hem uit het midden om de pot een moderne look te geven. En niet de look van oude keramiek potten 7 . Plaats het plaatwerk aan de bovenkant en keer het om . Verplaats de container heen en weer om de bovenkant mooi vlak te krijgen. Laat drogen voor minimaal 24 uur 8 . Om de mallen te verwijderen , scheur de buitenkant van de mal als papier of gebruik een mes om plastic mallen af te snijden . Trek de binnenkant van de mal eruit met een tang . 9 . Schuur de randen glad 10 . Om een drainage gat te maken , boor je gaten in de bodem . Laten drogen voor ten minste twee dagen voor het boren . 11 . Plant een vetplant erin, en klaar!

Je leest hier dat het best wat werk is en oefening ook gewenst is. Wel zo gemakkelijk dus om af en toe ook eens een pot aan te schaffen bij Sfeer voor jou. Een stuk minder werk en net zo'n eigentijdse hand made look! Dat laatste geldt zeker voor onze keramiek potten en vazen. We hebben ook potten en vazen die een strakke afwerking hebben, meer geschikt voor de moderne woonkamer.

Sfeer voor jou – de webwinkel voor keramiek potten