Vazen

 

Decoratie vazen bestel je online bij Sfeer voor Jou, dé webwinkel voor accessoires in jouw sfeer. Met een paar mooie vazen in huis kan je je eigen sfeer maken en variëren met de seizoenen mee. Onze zorgvuldige collectie bestaat oa uit groene vazen, art deco vazen, hoge vazen, glazen vazen, etc.

 

1 tot 30 van 207

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 30 van 207

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Decoratie vazen bij Sfeer voor jou 

Je huis leuk en gezellig maken wordt steeds leuker en bekangrijker gevonden in deze drukke maatschappij. Je huis is de plek waar je tot rust komt, dus die plek moet helemaal voldoen aan jouw wensen. Onder andere met decoratie vazen, bloemen, schalen, manden en kaarsen kom je al een heel eind.

Maar wat betekent decoratie nou eigenlijk?

In feite wil decoratie zeggen; elke vorm van versiering. Dit kan bijvoorbeeld kerstversiering zijn, maar ook een bouwkundig element, een slinger voor een verjaardag, alles wat meer sfeer geeft in het interieur maar ook onderscheiningen zoals een ridderorde. Met decoratie vazen bedoelen hier we vazen die je woning meer sfeer geven. Stel je een woonkamer voor met alleen maar de noodzakelijke meubels als een bank en een eettafel, dat zou wat saai zijn. Decoratie vazen, glazen vazen, design vazen, oftewel alle soorten vazen maken dan op die ene eettafel al een wezenlijk verschil. Decoratie vazen kunnen met en zonder bloemen worden gebruikt. Er zijn vazen online die enkel bedoelt zijn ter versiering en niet helemaal waterdicht zijn. Bij dit soort vazen kan je het beste alleen kunstbloemen gebruiken, of je zet er een tak in die geen water nodig heeft. Een design vaas is ook vaak een object op zich en bij dit soort vazen is het eigenlijk de bedoeling dat je er niets in zet. Het gaat om de vaas zelf, en niet om het feit dat je er ook eventueel bloemen in zou kunnen zetten.

Basis

Vaak is het zo bij het decoreren oftewel stylen van je huis, dat je niet helemaal vanaf nul kunt beginnen. Er is al een bepaalde basis aanwezig. Dan bedoelen we de kleur en het materiaal van de vloer, de wanden, het plafond en het verfwerk. Natuurlijk is dit allemaal aan te passen, maar dat doe je waarschijnlijk niet meerdere malen per jaar. Je gaat dus uit van de bestaande situatie en dat wordt je vertrekpunt. Een houten vloer heeft een totaal andere uitstraling als een vloer met vloerbedekking of een vloer van kurk of linoleum. Die uitstraling heeft effect op de rest van je inrichting en dus ook op de decoratiemogelijkheden. Hout geeft een warm en klassiek effect, beton en linoleum meer modern en vloerbedekking kan heel romantisch en zacht ogen. De wanden kunnen glad gestuuct zijn, of juist een structuur hebben. En ook behang wordt meer en meer gebruikt. Het spreekt voor zich dat een gladde muur in een rustige tint een goede neutrale basis is en dat een streep behang een meer klassiek effect heeft. Om ervoor te zorgen dat je de juiste accessoires voor je interieur aanschaft bekijk je dus eerst goed de huidige sfeer in je huis en besluit je of je daaraan nog wat wilt veranderen qua kleur en materiaal. Zo niet, dan kan je meteen verder met het uitzoeken van leuke items, zoals decoratie vazen, bij Sfeer voor jou. Wil je wel wat veranderen, bepaal dan eerst wat voor kleuren je gaat gebruiken en pas je keuze voor accessoires daarop aan.

Sfeer voor jou – de webwinkel voor decoratie vazen