Woondecoratie

 

Op de site www.sfeervoorjou.nl vind je alle producten op het gebied van woondecoratie. Of je nu op zoek bent naar accessoires voor je huiskamer, kussens voor je nieuwe bank, mooie fotolijstjes voor je vakanties of kaarsen en plaids om het warm aan te kleden...je vind het allemaal snel en gemakkelijk op deze site. De woonaccessoires zijn opgedeeld in 17 categorieën die allen populair zijn en daarom ook een breed assortiment vertegenwoordigen. Alle producten zijn door ons selecteerd omdat ze kwaliteit uitstralen, net dat beetje extra hebben en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding hebben.

 

1 tot 30 van 391

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 tot 30 van 391

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grote collectie woonaccessoires

Wij onderkennen de volgende verschillende 'basis' woonstijlen; landelijk, klassiek en modern wonen. In een modern interieur zie je vaak maar één accentkleur terug, terwijl je in een klassiek interieur meer verschillende kleuraccenten ziet. In een klassiek interieur komen die kleuraccenten vaak van snuisterijen, al dan niet gevonden in een brocante webwinkel. Voor sfeervol wonen is een beetje kleur leuk, maar zeker niet noodzakelijk. Kijk maar eens naar landelijke woonaccessoires, die zijn vaak heel neutraal van kleur, maar geven toch een groots effect. Sfeer voor jou biedt voor iedereen wat wils en maakt kleurrijk wonen heel bereikbaar door onze steeds wisselende collectie met de trendkleuren van het seizoen.

Volledige collectie - zorgvuldig gekozen assortiment

Naast accessoires voor kleurrijk wonen, hebben wij ook een groot assortiment voor een modern interieur, een klassieke stijl of juist een romantische sfeer. Alles online te bestellen, binnen een week in huis, zo wordt sfeervol wonen wel heel makkelijk. In ons assortiment hebben wij een aantal categorieen om het zoeken, en vinden, eenvoudig te maken. De volgende produktcategoriëen kan je terugvinden om onze site: Vazen, potten, schalen, plateaux, zuilen,kandelaars, kaarsenhouders en lantaarns. Maar ook nog: windlichten, kaarsen & lampen, kussens & plaids, manden, bloemen & planten, bloemisterij, cadeaus en overige. Die laatste catergorie, “Overige” is ook zeker de moeite waard om eens te bekijken. Sommige artikelen laten zich nu eenmaal niet makkelijk in een hokje stoppen. Zoals bijvoorbeeld voorraadpotten, klokjes, deurstops, fotolijstjes, een decoratie gewei en een bollamp van rijstpapier die heel goed in de kleurrijk wonen trend past.

Maak gebruik van een moodboard

Wat veel mensen doen om hun woonstijl te bepalen is het maken van een moodboard. Op een moodboard kan eigenlijk alles terecht komen wat jij de moeite waard vind. De basis is een groot vel papier, formaat A3, waar je alles op gaat plakken. Scheur plaatjes uit tijdschriften. Dit hoeven niet alleen woonbladen te zijn. Het gaat om de sfeerbepaling. Kijk naar kleuren en sferen die je aanspreken, ook in mode en beauty reportages. Verzamel plaatjes van meubels die je mooi zou vinden staan. Kijk ook naar vloeren en kleuren voor op de muur.Bewaar lintjes en visitekaartjes in kleuren die je mooi vind, verzamel stalen van stoffen en gordijnen die je zou willen toepassen in je interieur. Uiteindelijk zal je zien dat je steeds terugkomt bij dezelfde woonsfeer of kleuraccenten. Leg alles wat je hebt verzameld bij elkaar en kijk er eens van een afstandje naar. Is dit de sfeer die je zoekt? Zo ja dan kan je alles samen op het vel plakken en vormt dit je basis van waaruit je je huis gaat inrichten. Met een moodboard zie je of je houdt van een sobere stijl, van kleurrijk wonen of juist van heel klassiek. Natuurlijk is dit slechts een begin en zal je gaandeweg het proces van inrichten en stijlen echt nog wel eens veranderen in bepaalde items. Maar je zult merken dat, als je de tijd hebt genomen om een moodboard zorgvuldig op te stellen, het je zal helpen om op het juiste spoor te blijven. Sfeer voor jou kan je ook helpen om inzicht te krijgen in jouw woonsfeer door middel van de sfeertest. Deze werkt heel gemakkelijk en snel en geeft je richting in je zoektocht. Zo kan je meteen binnen de juiste sfeercategorie gaan zoeken naar die accessoires die het meest bij jou passen.

Sfeer voor jou – de webwinkel voor kleurrijk wonen