Decoratieve objecten

 

Op deze pagina vind je bijzondere objecten die speciaal zijn qua vorm, afwerking of onderwerp. Check deze pagina regelmatig voor unieke cadeau's die je nergens anders zal vinden.

 

1 tot 30 van 32

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2

1 tot 30 van 32

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2

Het perfecte cadeau voor moederdag

Moeders verdienen een pluim en zeker op moederdag wil je jouw moeder extra in het zonnetje zetten. Je kan natuurlijk net als vorig jaar aankomen met chocolaatjes of een mooie bos bloemen, maar die is ze binnenkort natuurlijk weer vergeten. Hoe zorg je nou dat je een origineel cadeau hebt voor moederdag? Iets wat echt bijzonder is zodat je moeder weet hoeveel ze voor jou betekent.

Mama meer dan alleen moeder

Hoewel moeders het vaak heerlijk vinden om als moeder in het zonnetje gezet te worden hoeven de cadeautjes niet perse een relatie te hebben met koken, verzorgen of andere typische mama dingen. Blijf dus ver weg van overwanten, een keukenschort en degelijke. Moeders zijn meer dan alleen mama dus iets leuks voor mama zelf valt beter in de smaak. Hieronder een lijst met tips en inspiratie voor het perfecte cadeau voor Moederdag.

6 tips voor een fantastisch cadeau voor moederdag!

Tip 1: Maak een videoboodschap! Hierin kan je fimpjes van vroeger mixen met beelden van de afgelopen tijd en zo laten zien wat een supermama jij hebt! Te technisch? Zie dan tip 2!

Tip 2: Foto’s! Mama’s zijn gek op foto’s dus lijst een mooie foto in of maak een collage van meerdere foto’s. Ook altijd leuk (maar je moet er wel een paar dagen tijd voor vrijmaken): maak een fotoboek, ook leuk als verjaardagscadeau. Online kan je op verschillende websites fotoboeken maken en laten afdrukken. Extra fijn: je kunt (soms zelfs nog achteraf) extra exemplaren laten afdrukken zodat je er zelf ook eentje hebt.

Tip 3: Diner! Moeders maken niet alleen eten klaar, maar vinden het zelf ook erg lekker en bovendien gezellig. Neem je moeder dus mee uit eten of iets eenvoudiger (en mogelijk zelfs nog leuker): kook zelf thuis. Het gaat immers om de aandacht die je geeft!

Tip 4: Even lekker eruit! Plan een weekendje weg of een middag naar de sauna of schoonheidssalon.

Tip 5: Voor kinderen: maak een tegoedbon. Moet je soms iets voor je moeder doen (opruimen, koken, oppassen, haar auto wassen etc) en past dat niet altijd in jouw eigen plannen? Geef je moeder met Moederdag een tegoedbon voor x keer de betreffende taak of verschillende bonnen voor verschillende taken. Gedurende het jaar kan ze dan haar tegoedbonnen inzetten om het jou te laten doen!

Tip 6: Maak een prikbord, krijtbord of magneetbord. Hoewel de meeste moeders liever zelf het huis inrichten krijgt een bord voor berichten, foto’s en andere boodschappen al snel een gewaardeerde plek in huis. Het wordt helemaal leuk wanneer het bord eigenhandig nog mooier is gemaakt en alvast voor moeder is opgehangen.

Nu weet jij ook wat je te doen staat voor moederdag!