Lantaarns

 

Een buitenlantaarn of binnenlantaarn bestel je bij Sfeer voor Jou, dé online winkel voor accessoires in jouw sfeer! Met lantaarns ben je zeker van een vrolijke en fleurige woonkamer of tuin, groepeer ze, mix verschillende kleuren en hoogtes onderling en zet er theelichtjes in voor een vleugje romantiek. Met een binnenlantaarn heb je zo een woonruimte waar iedereen vrolijk van wordt!

 

1 tot 30 van 60

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2

1 tot 30 van 60

per pagina

pagina
  1. 1
  2. 2

Heb jij al een buitenlantaarn?

Op deze pagina vind je al onze lantaarns. Ben je specifiek op zoek naar een buitenlantaarn? Kies dan bij de filteropties aan de linkerkant voor het merk Greenware. Dit merk heeft zich helemaal toegelegd op producten die geschikt zijn voor buitengebruik. We hebben het dan niet alleen over een mooie zomerdag maar ook over de koude natte winters. Naast de landelijke buitenlantaarns, de buitenlantaarn klassiek en de moderne kaarslantaarn heeft sfeervoorjou.nl ook romantische lantaarns voor binnen in verschillende maten en kleuren zodat je altijd een mooie lantaarn vindt die bij jou past.

De tuin het hele jaar door gezellig met een buitenlantaarn

In de lente of zomer geeft een buitenlantaarn erg veel sfeer aan jouw tuin. Je kunt een lantaarn natuurlijk op tafel zetten of op de grond, maar als je het helemaal af wil maken hang je hem aan een tak van een boom. Ook erg mooi is het om een buitenlantaarn aan de gevel te hangen met een speciale wandhaak. Je vindt deze speciale wandhaken in onze webshop. Maar dan komen de herfst en de winter!

In de lente en zomer is er volop sfeer in onze tuinen. Bloemen en planten staan in bloei, tuinmeubels staan buiten en er is volop licht. Hoe anders is het in de herfst en winter! Het oogt allemaal een stuk kaler en het is vroeg donker. Een echte buitenlantaarn die ook bestand is tegen onze winters zorgt ervoor dat je tuin toch gezellig blijft. Een buitenlantaarn heeft van zichzelf al een gezellige uitstraling en met een kaars of lichtjes op een tijdschakelaar (tip!) geeft hij ook nog eens gezellig licht in het donker. Een buitenlantaarn is dus de tip dus om je tuin in de herfst en winter ook sfeer te geven!

4 tips voor het gebruik van een buitenlantaarn!

Tip 1: Gebruik elektrische verlichting op een tijdschakelaar, deze gaat iedere dag automatisch aan waardoor je niet naar buiten hoeft om de buitenlantaarn aan te steken.

Tip 2: Let er bij de aanschaf op dat het om een speciale buitenlantaarn gaat. Niet iedere lantaarn is geschikt om jaarrond buiten gebruikt te worden. Greenware lantaarns zijn geschikt voor buiten.

Tip 3: Gebruik een speciale wandhaak voor je buitenlantaarn. Hiermee hang je de buitenlantaarn professioneel aan de gevel.

Tip 4: Is er tijdens transport een glazen ruitje gesneuveld? Geef ons de maten door en wij sturen je gratis een nieuw ruitje toe!

Sfeer voor jou – de beste keuze voor jouw buitenlantaarn!